Híreink

Friss híreink:

2024. 02. 16. ORSZÁGOS TERRIER KLUB díjkiosztó

Ma átvehettük tenyésztői munkánk első komoly eredményét.
Az OTK legeredményesebb tenyésztője 2023. címet kaptuk meg!
Bolshoe Chudo Guru az év legeredményesebb tenyész kanja,
Kismackó Natali az év legeredményesebb tenyész szukája,
Boszka De Luxe Charlie a 2023 év TOP II. helyezett és az év legeredményesebb junior kanja,
Boszka De Luxe Chronos az év legeredményesebb felnőtt kanja,
Boszka De Luxe Aurora Pompom az év legeredményesebb extra felnőtt szukája,
Boszka De Luxe Héra az év legeredményesebb bébi szuka kutyája,
Boszka De Grety az év legeredményesebb kölyök szukája,
Boszka De Luxe Brúnó az év legeredményesebb extra kan kutyája,
Boszka De Luxe Flóra Mimi az év legeredményesebb junior szukája lett!
Rendkívül büszkék vagyunk rájuk! Köszönjük dr Anikó Pozsonyi, hogy végig hittél bennünk, bíztattál minket, nélküled nem sikerült volna!!!!
 

2024.02.11. FEHOVA WINTERDOGSHOW 4. nap

Bolshoe Chudo Hugo kitűnő 1., CAC, CACIB, BOB,
Lyubava Yunaya Elena „Léna” kitűnő 1., HPJ, JUNIOR CACIB, BOS címeket kapott.
Köszönjük az alapos és elismerő bírálatot MRS Tajana Matejcic (HRV) bírónőnek!
Nagyon fárasztó, de eredményes 4 nap áll mögöttünk! Nagyon büszkék vagyunk a kutyáinkra! Köszönjük a fotókat és a drukkolást Nikolett Perczel és családjának!!!

 

FEHOVA WINTERDOGSHOW 2024 02. 10. 3. NAP

Boszka De Luxe Carmen kitűnő 1., CAC,
Lyubava Yunaya Elena „Léna” élete első FCI kiállításán junior osztályban kitűnő 1., HPJ, JUNIOR CACIB címeket kapott.
A reggeli izgalmak után ezek a címek hatalmas boldogságot okoztak nekünk.
Köszönjük a bírálatokat dr. Balogh Zsuzsannának.
Ma találkozhattunk Boszka De Luxe Ginoval is. Büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak gyönyörű, hanem rendkívül eredményes is!! Szívből gratulálunk neki és gazdájának Bodó-Pápis Erika – nak is! És persze gratulálunk a velünk együtt drukkoló Krisztina Kaponya, és Fodraszat Trend Erzsinek is a szuper eredményeikhez! A mai napon a bíróval fotó nem készült, mivel mindenki a ringben volt egyszerre ! 😄😉

 

FEHOVA WINTERDOGSHOW 2024. 02. 09. 2. nap

Bolshoe Chudo Hugo: kitűnő 1., CAC, Klub győztes, BOB,
Champion of Champion 2023 I. helyezett, Champion of Champion BOB! (Ezt a címet tavaly már egyszer elnyerte junior változatban!)
Boszka De Luxe Grety kitűnő 1., HPJ, JUNIOR Klub győztes, BOS lett!
Köszönjük a délelőtti szigorú, alapos és elismerő bírálatot Mr. Petru Muntean (RO) bíró úrnak és Mrs. Annika Ulltveit (SVE) bíró asszonynak!
Ismét fáradtan, de nagyon büszkén hagytuk el a kiállítást!

FeHoVa 2024 Winterdogshow 2024 február 08. 1.nap

Boszka De Luxe Grety kitűnő 1., HPJ, Best Junior, JUNIOR CACIB és BOS lett,
Boszka De Luxe Carmen kitűnő 1., CAC, CACIB lett!
Büszkék vagyunk rájuk!
Köszönjük a bírálatokat Ferenc Gröschl Bíró Úrnak!
Természetesen gratulálunk Erika Bodó-Pápis megérdemelt címeihez is!

 

2023. december 31.

Eljött a 2023 év vége… itt az ideje egy rövid számvetést készíteni az év történéseiből, kennelünk életéből. (hosszú lesz!)
Megismertünk új embereket, pont olyan fanatikusakat, mint amilyenek mi vagyunk. Elértünk sikereket, pont olyanokat, mint amilyenekről eddig csak álmodni mertünk. Felneveltünk kölyköket, pont úgy és pont olyanokat, amilyeneket megálmodtunk. Árnyékolták életünket negatív történések, de sokkal, sokkal több volt a jó és a boldogság ebben az évben. Sikerült összekovácsolni egy szuper kis csapatot, akikre mindig és mindenben számíthatunk és akiknek rendkívűl hálásak vagyunk, persze ők is mindenben számíthatnak ránk, hívhatnak minket akár éjszaka is. Nekik neveltünk kölyköket és nekik köszönhetjük, hogy kölykeink sikeresek a kiállításokon és gyűjtögetik a champion címeket is. Nagyon nagyon büszkék vagyunk rájuk. Az év végi pontversenyhez az eredmények összesítése is több napig tartott. Adtunk idén kölyköket Amerikába, Dániába, Németországba és persze Magyarországra is. Igyekeztünk odafigyelni mindenre, amivel segíthetjük a gazdik és kiskutyájuk mindennapjait.
Köszönjük a DogTrans Pet Transport Zoltán Sibak és Dóri Balogh segítségét is a külföldre szállításokhoz!
2023 ban két új kutyával bővült kennelünk Boszka De Luxe Grety saját tenyésztésű kutyánk velünk maradt és szeptemberben megérkezett hozzánk Kazakhstanból Lyubava Yunaja Elena azaz Léna, köszönet érte Любовь Каледина tenyésztőnek, hogy ránkbízta ezt a kis csodát.
Köszönjük, dr Pozsonyi Anikó, Horváth József, hogy egész évben mindig mindenben számíthattunk rátok, támogattatok minket!
Köszönjük Kata Keresztes, Jucus Lázár, László Karai, Bodó-Pápis Erika, Zsolt Horvath a sok sok FCI champion címet, és a szuper hozzáállást a kutyákhoz. Tudjuk, hogy ez nektek érdem elsősorban, de mégis csak a mi kölykeink voltak egykor. Edina Kompa, Nikolett Perczel, Adrienn Orosz, nektek is köszönjük az MKSZ kiállításokon a részvételt és a csodás együtt törtött napokat! Köszönjük, hogy elhoztátok szőrös kutya gyerekeiteket a kiállításokra, hogy megmutassuk őket a világnak és persze találkozhassunk egymással. Köszönjük Nyéki Norinának és Danicska Vivinek, hogy gyerek létükre is fanatikus kutyásként viselkedtetek a kiállításokon és felvezettétek a csodás kutyákat!
Köszönjük Rozália Hetényi, Veronika Szétagné Tucik, Irén Eszter Brlik , Szutor Zsóka, Gazdig Éva, Harkály Kitti, Cintia Patricia Kovács, Dánielné Petróczki Zsanett, Andrea Kacziba, Rita Havasi, hogy vigyáztok a babáinkra és gyereketekként tekintetek rájuk! Csodás gazdik vagytok!
Köszönjük Sabra Geren, Malene Angel, Susan Weidner, Gabriella Hütter, Joe Joelle, hogy külföldön is megbecsülitek a Boszka De Luxe Pekingi Palotakutyákat.
Köszönjük Csilla Molnár, hogy már most imádod Kevint, pedig még élőben nem is láttad!
Köszönjük mindenkinek az érdeklődést leendő kölykeink iránt, bízunk benne, hogy legalább olyan sikeres lesz a 2024 esztendő, mint amilyet szeretnénk, vagy mint amilyet Ti szeretnétek!
Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!
 

2023. november 13. 

Mivel már nem megyünk idén több kiállításra ezért készült egy kis összegzés a 2023. év győztes Boszka De Luxe kölykeiről. Igen! Büszkék vagyunk! Nagyon büszkék vagyunk! Nemcsak a nálunk született kutyáinkra, hanem a szuper gazdáikra is, akik ugyan olyan fanatikusan jártak kiállításokra, mint ahogy mi is! Természetesen minden cím valódi és bizonyítható, irdatlan sok munka eredménye! Bízunk benne, hogy jövőre folytatódik a champion eső! Az alábbi táblázat csak az FCI kiállítások eredményei, de részt vettünk WCHSA kiállításokon is, ami ugyan ilyen eredményes volt. (WCHSA táblázat készül már!) Az eredmények magukért beszélnek: 

Kölykeink a 2023. évben 30 alkalommal jártak FCI által szervezett kiállításon Összesen:

 • 9 Best Minor Puppy, 10 Best Puppy, 11 Best Junior,
 • 45 kitűnő 1 minősítést,
 • 18 HPJ címet,
 • 29 CAC címet,
 • 5 Junior CACIB, 12 CACIB, és 3 Res. CACIB
 • 17 BOB
 • 8 BOS
 • 3 Minor Puppy Bajnok

  4 Puppy Bajnok
  5 Junior Champion
  2 Grand Champion
  1 ÁBE Junior Ch
  1 ÁBE Club Ch.
  1 ÁBE Club Grand Ch.
 • 1 BIS I.,
  3 BIS II.,
  1 BIS III.,
  1 ÁBE Jun. Klub győztes
  1 ÁBE Klub győztes
  3 ÁBE Spec. győztes címeket kaptak!

2023. november 05.

A 2023 év számunkra utolsó kiállításain jártunk ma. A kiállításról néhány jelző: esős, viharos, sáros, rosszul szervezett, zsúfolt, de SIKERES, EREDMÉNYES, és rendkívül BÜSZKÉN hagytuk el a helyszínt. Hogy miért maradtunk ott mégis a lehetetlen és mocskos körülmények között? Mert FANATIKUSAK vagyunk, ahogyan a helyszínen maradt több száz kutyás is!
Délelőtt a szakadó esőben és szélviharban a szabadban bíráltak minket, délután a zsúfolt sátor alatt.
Nagyon köszönjük a segítőkész és korrekt bírálatokat Ferenc Gröschl és Gyula Sárközy bíró uraknak!
Boszka De Luxe Grety 2x nagyon ígéretes 1., 2x Best puppy,
Kismackó Natali 2x kit. 1., 2x Champion CAC, BOB és BOS,
Bolshoe Chudo Hugo 2x kit 1., 2x Champion CAC, BOS és BOB lett! A mai naptól Ő is GRAND CHAMPION lett!!

 

HALLOWEENI SZEGED CAC 2023.10.29.

Karai Laciék számára az év utolsó versenye volt!
Boszka De Luxe Chanel kitünő 1.,CAC,BOB,
Boszka De Luxe Miss Gucci nagyon ígéretes 1.,Best Puppy. Ezzel a címmel már kétszeres Kölyök Bajnok!!
Boszka De Luxe Hamlet ismét nagyon ígéretes lett! Ő is bajnoknak született!

 

2023. október 20. A Karai László tulajdonában lévő Boszka De Luxe lányok a Hódmezővásárhely CACIB-on ismét championokat gyűjtöttek be. Chanel ma érdemes lett a  GRAND CHAMPION címre, és Miss Gucci a Kölyök Bajnoki címet érdemelte ki! Azt is szeretjük, amikor a saját kutyáink győznek, de az még nagyobb öröm, amikor a „kölykeink” nyernek! Szívből gratulálunk nekik és várjuk a további címeket is!

 

2023. október 17 napján megérkezett Boszka De Luxe Chronos GRAND CHAMPION oklevele is! Nagyon büszkék vagyunk rá és persze humán anyukájára Keresztes Katára is!

Elkészült új kennelképünk!

2023. október 01. Derecske CAC

Boszka De Luxe Gino Bodó-Pápis Erika tulajdonában a kiállításon megszerezte a 2x nagyon ígéretes 1, 2x Best Puppy és a Puppy Bajnok Címeket is! Szívből gratulálunk nekik!

2023. 09. 23. WCHSA-MKSZ-TKOK CAC és Spec. kiállítás Pilis.

A változatos idő ellenére nagyon jó hangulatú kiállításokon vettünk ma részt. A pekingi palotakutyákat ma is nagyrészt Boszka De Luxe kutyák képviselték. 

Lyubava Junaja Jeliena Léna bemutatkozott 2x nagyon ígéretes 1., 2 x best minor puppy, és BIS III. helyezett lett.

Boszka De Luxe Grety 2 x nagyon ígéretes 1, 2x best puppy, és BIS I. lett.

Kismackó Natali hozta ismét a formáját: 2 x kitünő 1, 2x Champion CAC, Special Győztes, 2x BOB, BOG III. lett.

Boszka De Luxe Brúnó: kitünő 1., CAC, Spec győztes, BOS és BIS I. lett!!

Boszka De Luxe Flóra Mimi: 2x Kitünő 1,  2x HPJ,Junior Spec. Győztes, 2x BIS II, és MKSZ Junior Champion lett!!!! Szívből gratulálunk nekik!!!

2023. szeptember 16. Megérkezett hozzánk Lyubava Junaja Jeliena „Léna” Kazahsztánból. Több átszállással repülővel jött hozzánk és az utazás kicsit sem viselte meg őt! Nagy szeretettel fogadtuk őt és ő is nyitott volt felénk. Azonnal beilleszkedett kis csapatunkba és már elkezdtük vele a felkészülést a kiállításokra.

2023. szeptember 16-17. Országos Terrier Klub és MKSZ kiállítások
Különleges hétvége volt! 16 pekingi palotakutya indult az Országos Terrier Klub kiállításán, amiből 13 kutya Boszka De Luxe Pekingi Palotakutya kennelből származott, vagy éppen a kennel lakója jelenleg is! 
Hihetetlen eredményeket értek el kutyáink és ami a legnagyobb dolog számunkra, hogy egy tenyész és kettő!!!! utódcsoportot is ki kudtunk állítani a BIS programban.
A tőlünk származó kutyák egytől egyig eredményesen szerepelnek a kiállításokon. Már Boszka De Luxe Igor is versenyzőként lépett ringbe 4 hónaposan! Boszka De Luxe Evita Dorka és Flóra Mimi is MKSZ Championok lettek, a kisgazdik profi felvezetőkké váltak és sikeresen szerepeltek a kiállításokon. A szeptember 16-i napon Boszka De Luxe Charlie az egész kiállítás 3. Legszebb kutyája lett! Elmondhatatlanul büszkék vagyunk kutyáinkra és gazdáikra is. 
A bírálatokat Paula Brezina (A) és Horváth József végezte. Köszönjük, hogy ilyen ígéretesnek találták a kutyáinkat!
 
 
2023. szeptember 10.  Jakabszállás CACIB
Bíró: Gróf Szilvia
Boszka De Luxe Héra Nagyon ígéretes 1.,
Boszka De Luxe Hamlet: Nagyon ígéretes 1, Best Minor Puppy és eredményei alapján jogosan viseli mostantól a Minor Puppy Bajnoki címet.
Boszka De Luxe Miss Gucci Nagyon ígéretes 1., Best Puppy, 
Boszka De Luxe Chronos: kitünő 1., Ch. CAC, Res. CACIB,
Boszka De Luxe Charlie: kitünő 1., CAC, CACIB, BOB.
Boszka De Luxe Chanel:  kitünő 1., CAC
 
 
2023. szeptember 09. ÁBE Speciál Show Jakabszállás
Bíró: Kövesdi Krisztina (SRB)
Boszka De Luxe Hamlet Nagyon ígéretes 1,
Boszka De Luxe Héra Nagyon ígéretes 1, Best Minor Puppy, Minor Puppy BIS IV és jogosult lett a Minor Puppy Bajnoki Címre!!!!!,
Boszka De Luxe Miss Gucci: Nagyon ígéretes 1, Best Puppy és Puppy BIS I. !!! helyezést ért el,
Boszka De Luxe Chanel: kitünő 1., CAC,
Boszka De Luxe Chronos: kitünő 1., CAC, A felvezetők versenyén is IV. helyet ért el, és a kutyapárban is IV. lett a BIS körben. CHRONOS A MAI NAPON MEGSZEREZTE A JOGOT A GRAND CHAMPION CÍM VISELÉSÉRE!!!!!!!, 
Boszka De Luxe Charlie: Kitünő 1., CAC ,
Boszka De Luxe Aurora Pompom  a legszebb Hobby kutya címet és a BIS körben a IV. helyet érte el,
Boszka De Luxe Brunó a legszebb Hobby címet és  BIS I. !!! helyezett lett,
Bolshoe Chudo Hugo: kitünő 1., CAC, Speciál Klub Győztes, BOS., BIS V.,
Kismackó Natali: kitünő 1., CAC, Speciál Klub Győztes, és BOB lett!
 
A legnagyobb boldogságot azon túl, hogy minden kutyánk szuper minősítést kapott, az okozta, hogy sikerült Tenyészcsoportot ismét indítanunk a versenyen és II. helyezést értünk el közösen! Boldogságunk határtalan és nagyon köszönjük a bírók, a gazdik és a kutyák közreműködését és persze az Elnök Horváth József munkáját is!
MINDENKINEK HATALMAS GRATULÁCIÓÓÓÓ!!  
 
 
2023. szeptember 09. Jakabszállás CACIB:
Bíró: Stefan Wachter (D)
Boszka De Luxe Grety nagyon ígéretes 1., Best Puppy lett és ezzel megszerezte a Puppy Champion címet!
Bolshoe Chudo Hugo kitünő 1, CAC és Res.CACIB lett!
Boszka De Luxe Héra (Keresztes Kata tulajdonában) nagyon ígéretes 1., Best Minor Puppy lett!
Boszka De Luxe Chronos kitünő 1., CAC, CACIB és BOB címet kapott! 
Boszka De Luxe Hamlet (Karai László tulajdonában) nagyon ígéretes 1.
Boszka De Luxe Chanel kitünő 1., CAC és BOS lett!
Boszka De Luxe Charlie (Lázár Judit tulajdona) kitünő 1., és CAC címet kapott!
 
 
2023. szeptember 08. Jakabszállás CACIB:
Bíró: Iveta Vojteková (SK)
Boszka De Luxe Héra Keresztes Kata tulajdonában nagyon ígéretes 1, és Best Minor Puppy lett,
Boszka De Luxe Chronos kitünő 1., CAC és Res.CACIB címet kapott! Gratulálunk nekik!
Boszka De Luxe Charlie Lázár Judit tulajdonában kitünő 1., CAC, és CACIB és BOB lett! Szívből gratulálunk nekik és büszkék vagyunk rájuk!
 
2023. szeptember 03. Székesfehérvár Agárd CAC:
Bíró: Sárközy Gyula
Boszka De Luxe Grety Nagyon ígéretes 1, és Best Puppy lett! Bolshoe Chudo Hugo Kitünő 1, Ch. CAC és BOB lett! Kismackó Natali Kitünő1., Ch.CAC és BOS címet kapott! 
 
2023. szeptember 02. Székesfehérvár-Agárd CAC: 
Bíró: Bíró Zsolt
Boszka De Luxe Grety aki már Minor Puppy Bajnok, belépett a kölyök osztályba és megszerezte kereken 6 hónapos korában az első Nagyon Ígéretes 1  címét. Boszka De Luxe Gino is ringbe lépett (Grety testvére) Bodó-Pápis Erika tulajdonában ugyancsak  Nagyon ígéretes 1., lett és ő lett a Best Puppy! Gratulálunk neki! Bolshoe Chudo Hugo kitünő 1., és Ch.CAC címet kapott! Kismackó Natali kitünő 1., Ch CAC és BOS címeket kapott 

2022. október 30. Dunaújváros CAC: Boszka De Luxe Chanel Kit.1., HPJ, BOB lett! Büszkék vagyunk rá, és persze gratulálunk gazdájának Karai Lászlónak is, aki csodásan felkészítette Chanelt a kiállításra.

2022. október 23. Komárom: Boszka De Luxe Carmen Kit.1., HPJ, Best Junior és BOS címeket, Bolshoe Chudo Hugo Kit.1., HPJ, Derby győztes, és Best Derbe győztes címeket kapta. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk (is)!

2022. szeptember 17. Csempeszkopács CAC. Nagyon eredményes kiállításon jártunk:

Bolshoe Chudo Hugo : kit.1., HPJ, BOB, BOG III., Boszka De Luxe Carmen: nagyon ígéretes 1.,  Kismackó Natali: Kitünő 1., Champion CAC, BOS címeket kapták. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk! 

2022. szeptember 10. WCHSA-MKSZ-OTK kiállítás: Pekingi találkozó volt és nagyon jól sikerült. Sikeres kölykeink vannak és nagyon büszkék vagyunk rájuk! 

Boszka De Luxe „C” alom közös WCHSA-MKSZ- OTK kiállításon, természetesen mindenki győztes lett! Az „A”, „B” , ” C” és ” D” alom képviselői is jelen voltak és eredményesen szerepelnek! Hatalmas boldogság és büszkeség ez nekünk, mivel ennyi pekingi mostanában nem szerepelt egy kiállításon!!

Bruno: kit 1., BOB, 
Aurora Pompom: Növendék kitűnő1, Intermedia CAC, BOS, tenyész szemle, 
Carmen: 2xNagyon ígéretes, 2x Puppy Winner,
Chronos: Nagyon ígéretes 1., Puppy Winner, Hobby extra BIS I., Kölyök BIS I.,
Charlie: kölyök extra BIS I.
Dennis: nagyon ígéretes 1, Minor Puppy winner,
Bolshoe Chudo Hugo: 2x K1, 2xHPJ, 2x BOB, BIS III., JUNGER BIS II., IX. BOG II.
Nagyon köszönjük a bíróknak a korrekt bírálatokat!

© 2024 Exclusive interior. All Rights Reserved.

Eredményes kiállításokon szerepeltünk már 2022-ben Békéscsabán Ivánnal és Natival, az MKSZ kiállításán Amirával, Guruval és Ivánnal, és Szilvásváradon a CACIBON, valamint a TKKE CAC 2022 kiállításon Ivánnal, Carmennel és Natival.