Köszöntünk

A Boszka de Luxe Pekingi Palotakutya Kennel oldalán

+ 0
Kutyáink
+ 0
Alom
+ 0
Boldog kutyacsalád
+ 0
Verseny

A kezdet

Hogyan indultunk?

A kennel nevet első pekingi palotakutyánk Boszka emlékére adtuk, aki 2018 január 9-én 15 évesen hagyott itt minket. BOSZKA kiskutyánk igazi társunk volt élete utolsó pillanatáig, emlékét szívünkben őrizzük és persze a tőlünk származó kiskutyák nevében is. Fanatikusan elkötelezettjei vagyunk a fajtának, el sem tudnánk képzelni az életünket Pekingi Palotakutyák nélkül. Igyekszünk ezt a csodás fajtát népszerűsíteni, hogy minél többen megismerhessék. Azóta már több mint 10 almunk van.

Akik nélkül nem jött volna létre ez az egész

Tulajdonosok

Pupova Krisztina

Tulajdonos

Szabó Tibor

Tulajdonos

3 Lépés

Ha te is szeretnél egy ilyen kutyát

Fontos, hogy a kutya felelősség is egyben, de ha neked ez nem akadály akkor itt van 3 dolog amire nagyon figyelj!

01

Mire figyeljünk ha kölyökkutyát szeretnénk?

A fajtatiszta kutya mindig törzskönyvvel és kennelnévvel is rendelkezik.

02

Kölyökkutya választásnál nagyon fontos

a kiskutya minimum 10 hetes legyen, amikor elvihető. Minimum 3 oltás és többszöri féreghajtás

03

Nevelése/Igényei

Nevelése sok türelmet igényel, továbbá hamar tanul jutalomfalatért, vagy virsliért.

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületénél, az Ázsiai Törpekutyák és Bishonok Fajtagondozó Egyesületénél és az Országos Terrierklubnál is tagok vagyunk. Büszkék vagyunk rá, hogy az OTK  LEGEREDMÉNYESEBB TENYÉSZTŐI 2023 évben mi vagyunk! Rendelkezünk Felír számmal, tenyészhely engedéllyel is. Kutyáink egészségére rajtunk kívül állandó állatorvosunk is vigyáz. Igyekszünk különböző média felületeken is jelen lenni. Az 2400 taggal rendelkező Facebook csoportunk a  Boszka De Luxe Kennel Pekingi Palotakutyái | Facebook   mellett a Boszka de Luxe Pekingi Palotakutya Kennel – Hodowla | 🐕 Look4dog.com   oldalán is fent vagyunk, ahol kizárólag az igazolt tenyésztők lehetnek tagok. Ami nagy megtiszteltetés számunkra.

Hobbi tenyésztők vagyunk, ami azt jelenti, hogy a meglévő állatainktól nem szeretnénk öreg korukra megválni, aki ide kerül hozzánk az itt is marad élete végéig. Csak annyi kutyát tartunk, amennyivel együtt lehet élni normális és tiszta körülmények között.

Kutyáinkkal együtt élünk, velünk laknak a házunkban, gyerekeinkként kezeljük őket. Hatalmas kertünkben kedvükre játszhatnak, mozoghatnak, akkor, ha mi is kint vagyunk velük.

Kölyök kutyáink mind törzskönyvvel, oltásokkal, chippel, szerződéssel, számlával, „használati utasítással”,  kézhez szokottan, jól szocializáltan, szobatisztán és egészségesen kerülnek az új gazdihoz.

Hatalmas öröm számunkra, hogy most már azt is elmondhatjuk, hogy a tőlünk kikerülő kölykök nagy része a kiállításokon is remekül szerepel.  Sokszoros champion címekkel rendelkező kölykeink is vannak már! Nagyon büszkék vagyunk rájuk (is)!!

A kutyáink mind betegségekre szűrt, tenyészszemlés, kiállításra hordott győztes kutyák, akik egészsége nagyon fontos számunkra. A tőlünk kikerülő kiskutyák gazdáit gondosan válogatjuk meg és csak abban az esetben adunk kiskutyát a jelölteknek, ha hosszas beszélgetés és ismerkedés után úgy érezzük, hogy a gazdi felelősségteljes és mindent meg fog tenni a kiskutya egészséges és boldog élete érdekében.

Amit Rólunk mondanak!

Vélemények

Szívesen állunk rendelkezésre

Minden érdeklődőnek a kutyáinkkal kapcsolatban.

Információk

Legújabb hírek