2023 Évösszesítő

2023 Évösszesítő

Eljött a 2023 év vége… itt az ideje egy rövid számvetést készíteni az év történéseiből, kennelünk életéből. (hosszú lesz!)
Megismertünk új embereket, pont olyan fanatikusakat, mint amilyenek mi vagyunk. Elértünk sikereket, pont olyanokat, mint amilyenekről eddig csak álmodni mertünk. Felneveltünk kölyköket, pont úgy és pont olyanokat, amilyeneket megálmodtunk. Árnyékolták életünket negatív történések, de sokkal, sokkal több volt a jó és a boldogság ebben az évben. Sikerült összekovácsolni egy szuper kis csapatot, akikre mindig és mindenben számíthatunk és akiknek rendkívűl hálásak vagyunk, persze ők is mindenben számíthatnak ránk, hívhatnak minket akár éjszaka is. Nekik neveltünk kölyköket és nekik köszönhetjük, hogy kölykeink sikeresek a kiállításokon és gyűjtögetik a champion címeket is. Nagyon nagyon büszkék vagyunk rájuk. Az év végi pontversenyhez az eredmények összesítése is több napig tartott. Adtunk idén kölyköket Amerikába, Dániába, Németországba és persze Magyarországra is. Igyekeztünk odafigyelni mindenre, amivel segíthetjük a gazdik és kiskutyájuk mindennapjait.
Köszönjük a DogTrans Pet Transport Zoltán Sibak és Dóri Balogh segítségét is a külföldre szállításokhoz!
2023 ban két új kutyával bővült kennelünk Boszka De Luxe Grety saját tenyésztésű kutyánk velünk maradt és szeptemberben megérkezett hozzánk Kazakhstanból Lyubava Yunaja Elena azaz Léna, köszönet érte Любовь Каледина tenyésztőnek, hogy ránkbízta ezt a kis csodát.
Köszönjük, dr Pozsonyi AnikóHorváth József, hogy egész évben mindig mindenben számíthattunk rátok, támogattatok minket!
Köszönjük Kata KeresztesJucus LázárLászló KaraiBodó-Pápis ErikaZsolt Horvath a sok sok FCI champion címet, és a szuper hozzáállást a kutyákhoz. Tudjuk, hogy ez nektek érdem elsősorban, de mégis csak a mi kölykeink voltak egykor. Edina KompaNikolett PerczelAdrienn Orosz, nektek is köszönjük az MKSZ kiállításokon a részvételt és a csodás együtt törtött napokat! Köszönjük, hogy elhoztátok szőrös kutya gyerekeiteket a kiállításokra, hogy megmutassuk őket a világnak és persze találkozhassunk egymással. Köszönjük Nyéki Norinának és Danicska Vivinek, hogy gyerek létükre is fanatikus kutyásként viselkedtetek a kiállításokon és felvezettétek a csodás kutyákat!
Köszönjük Rozália HetényiVeronika Szétagné TucikIrén Eszter Brlik , Szutor ZsókaGazdig ÉvaHarkály KittiCintia Patricia KovácsDánielné Petróczki ZsanettAndrea KaczibaRita Havasi, hogy vigyáztok a babáinkra és gyereketekként tekintetek rájuk! Csodás gazdik vagytok!
Köszönjük Sabra GerenMalene AngelSusan WeidnerGabriella HütterJoe Joelle, hogy külföldön is megbecsülitek a Boszka De Luxe Pekingi Palotakutyákat.
Köszönjük Csilla Molnár, hogy már most imádod Kevint, pedig még élőben nem is láttad!
Köszönjük mindenkinek az érdeklődést leendő kölykeink iránt, bízunk benne, hogy legalább olyan sikeres lesz a 2024 esztendő, mint amilyet szeretnénk, vagy mint amilyet Ti szeretnétek!
Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!